top of page

DEELNEMERS 2024

Logo-ABAB-vierkant.png
ABAB

ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancydienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. ABAB is het verlengstuk van ondernemingen en werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. Onze specialisten hebben verstand van hun vak én kennis van uw sector.

ABAB wil ertoe doen. Voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving.

ABAB, Van betekenis.

logo abc_edited.jpg
ABC Zonnepanelen

Het betaalbaar maken van duurzaamheid, dat is onze missie. Dit vertaalt zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen met een relatief korte terugverdientijd. Daarnaast proberen we onze klanten ervan te overtuigen dat ook zij iets kunnen bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. We laten zien dat dit niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook voor hun portemonnee.

logo_AERS_vierkant.png
AERS GROEP

AERS Groep is duurzaam in beweging. Autogebruikers kennen AERS van de ESSO benzinestations in Zuidwest Nederland en/of de elektrische oplaadzuilen van AERS Energy. Proactief spelen wij in op de energietransitie met o.a. fossielvrije brandstoffen en klant specifieke oplossingen. Wij trachten onze planeet schoner achter te laten als dat we hem hebben aangetroffen, door iedere dag een (kleine) stap te zetten die daaraan bijdraagt.

Logo-AMZ.png
AMZ Touringcars

AMZ Borssele is een bedrijf met een geschiedenis sinds 1923 en een vloot van ruim 50 touringcars waardoor dit bedrijf het grootste bus & touringcarbedrijf is van Zeeland met een divers wagenpark.

Men beschikt over gespecialiseerde afdelingen om uw reis naar binnen- en buitenland op maat te maken, hierbij beschikt AMZ over gekwalificeerde mensen en veel ervaring.

vierkant_Arrangé_RGB.png
Arrangé • marketing & communicatie

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Wij arrangeren het wel!

Broadcast partners contacta.png
Broadcast Partners

Broadcast Partners, met locaties in Terneuzen en Hilversum, is de kern van geavanceerde broadcastdiensten en radio-automatisering voor radiostations. We bieden zenderbeheer,
signaaloptimalisatie, wereldwijde ondersteuning en een webshop voor alles wat met radio te maken heeft. Een uniek bedrijf met meer dan 70 collega’s. Ons netwerk wordt sterker door de kansen die Contacta biedt. We kijken uit om met de connecties een mooie toekomst te bouwen. Zeg je radio, dan zeg je Broadcast Partners!

Ontwerp zonder titel (1).png
De Stuiterbal Training & Coaching

Bij De Stuiterbal Training & Coaching geloven we dat persoonlijke groei en ontwikkeling de sleutels zijn tot zowel professioneel succes als persoonlijk welzijn. Gevestigd in Terneuzen bieden wij door heel Zeeland een breed scala aan trainingsprogramma’s en coaching aan die speciaal zijn ontworpen om individuen en teams te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Onze aanpak is uniek en dynamisch, net zoals een stuiterbal: altijd in beweging en klaar om in alle richtingen te springen.

Even kijken.png
Even Kijken Project B.V.

Even Kijken Project B.V.,  een begrip in Zeeland. Ook zijn wij in Moerdijk gevestigd. Of het nu gaat over renovatie, (her)inrichting van uw kantoor of zorginstelling, vloerbedekking of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres! Uw wensen vertalen wij in een uniek en creatief inrichtingsconcept, welke wij u in 3D presenteren.

Gemeente Terneuzen.png
Gemeente Terneuzen

Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden! Als grootste gemeente in Zeeland hebben we o.a. een sterk ontwikkelde industriezone, een sterk midden- en kleinbedrijf en er wordt fors geïnvesteerd in glastuinbouw en biobased economy. Hoe kunnen we u helpen?

Ontwerp zonder titel (3).png
Multidocker

MultiDocker is opgericht on de klus te klaren. Met een achtergrond als dokwerker weten we precies wat er nodig is. We produceren één van 's werelds meest veelzijdige en efficiënte interne transportsystemen, op maat gemaakt voor havens en industrieel gebruik.

Ontwerp zonder titel (2).png
NOVECTRA

Bij NOVECTRA staat innovatie centraal. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en methoden om duurzame energieoplossingen te bieden. Daarnaast hechten we veel waarde aan teamwork en persoonlijke groei. Ons team beschikt over een brede kennis en vakmanschap op het gebied van elektra en installatietechniek, zowel voor industriële toepassingen, nieuwbouw, renovatie als kleine aanpassingen in woonhuizen en bedrijfspanden.

Logo_ZVL_onbegrensd_PMS 7532 met witrand.jpg
Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen

Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen is een samenwerking tussen de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten (Hulst, Sluis en Terneuzen), het bedrijfsleven en verschillende organisaties in Zeeuws-Vlaanderen. Samen voeren we activiteiten uit die Zeeuws-Vlaanderen versterken als gebied op zich en als onderdeel van de grensoverschrijdende Euregio Scheldemond. We richten ons hierbij op de thema’s wonen, werken, arbeidsmarkt, opleiding en voorzieningenniveau en zijn er voor geïnteresseerden aan beide kanten van de grens.

Portaal van Vlaanderen, Facebook.jpeg
Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het haveninformatiecentrum over alles wat met scheepvaart, sluizen, havens en de Kanaalzone te maken heeft. De stichting heeft als doel om de publieke interesse voor de maritieme bedrijvigheid in en om het grondgebied van Terneuzen te bevorderen. Sinds 2017 is het Portaal van Vlaanderen ook informatiecentrum voor de bouw van de Nieuwe Sluis Terneuzen.

Poppe_logo_72dpi600px kopie.jpg
Poppe Installatietechniek

Met een breed dienstenpakket is Poppe Installatietechniek een betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Zeeland. Sinds 1994 is Poppe Installatietechniek actief binnen de installatiebranche, met inmiddels zowel een vestiging als inspiratiecentrum in Hulst en Goes. Door vakkundigheid, persoonlijkheid, flexibiliteit en snelheid streeft Poppe Installatietechniek naar maximale kwaliteit en tevredenheid.

Speedheat_logo_kopiëren.png
Speedheat Zeeland

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat Zeeland bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Zeeland weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip.

logo_symach_vierkant.png
SYMACH

SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en afzakmachines die optimaal aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten. Daarmee leggen we de basis voor een efficiënt en flexibel logistiek proces. We bouwen onze verpakkings- en palletiseermachines op basis van jarenlang ervaring en een innovatieve kijk op mogelijkheden. Dit resulteert in een modulair ontwerp op maat, hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties op het gebied van snelheid en kwaliteit.

Logo Tragel.png
Tragel

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Werk is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij. Daarom maken we bij Tragel werk van werk voor cliënten en bewoners. Tragel werkt ook samen met het bedrijfsleven om cliënten en bewoners daar aan de slag te helpen.

Ontwerp zonder titel.png
Tunnel Joint Experts BV

Tunnel Joint Experts BV is een gespecialiseerd ingenieurs & projectmanagement bureau gevestigd in Terneuzen en wereldwijd actief. We bieden een volledig dienstenpakket rondom het levensduurvraagstuk van voegconstructies. We beschikken over zeer specifieke en unieke expertise in het waterdicht houden van voegen met voegbewegingen van bijvoorbeeld meer dan 25mm en te hanteren van drukniveaus hoger dan 3 bar. Deze unieke kennis stelt ons in staat om specifieke uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die op maat ontwikkeld zijn voor de meest veeleisende projecten. 

Vlaander contacta.png
Vlaander Groep

Vlaander Groep heeft alle disciplines in huis voor de aanpassing of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand. Van het leveren van bouwmaterialen, het repareren van schade en het aanleggen van elektra tot volledige verbouwingen en zelfs tot een complete aanbouw binnen één dag. Ons team denkt bij iedere opdracht met u mee en adviseert u over de beste oplossingen in materialen, constructies en kostenbesparingen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Logo Witte-Boussen.jpg
Witte-Boussen Assurantiën B.V.

Witte-Boussen is inmiddels een begrip in Zeeland en ontzorgt met een compleet dienstenpakket voor de particuliere en zakelijke klant. Van verzekeringen, pensioen tot de verhuur en aan- en verkoop van vastgoed. Ze regelen het allemaal.

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Wij arrangeren het wel!

bottom of page