DEELNEMERS

Even kijken.png
Even Kijken Project BV

Even Kijken Project BV,  een begrip in Zeeland. Ook zijn wij in Moerdijk gevestigd. Of het nu gaat over renovatie, (her)inrichting van uw kantoor of zorginstelling, vloerbedekking of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres! Uw wensen vertalen wij in een uniek en creatief inrichtingsconcept, welke wij u in 3D presenteren.

abab.png
ABAB Accountants & Adviseurs

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Als ondernemer heeft u bij ABAB een persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Die kijkt met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning.

Logo Tragel.png
Tragel

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Werk is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij. Daarom maken we bij Tragel werk van werk voor cliënten en bewoners. Tragel werkt ook samen met het bedrijfsleven om cliënten en bewoners daar aan de slag te helpen.

logo groothandel de smet.png
Foox | Groothandel de Smet 

Foox Groothandel de Smet levert alles voor de bedrijfskantine en schoonmaakkast. Daarnaast zijn wij Douwe Egberts dealer voor Zeeland.

Scheldestore

Via www.scheldestore.nl koop je jouw favoriete producten online én lokaal. En dat is belangrijk, want lokale ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, sponsoren je sportclub en organiseren lokale evenementen. Je profiteert van alle voordelen van online en lokaal kopen, zoals snelle levering en lage verzendkosten. Alle Zeeuws-Vlaamse ondernemers mogen hun producten en diensten aanbieden.

Vervaet

Frans Vervaet B.V. is sinds 1957 producent van topkwaliteit landbouwmachines. Met passie voor het vak, oog voor klantwensen en pionieren waar het kan. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Vervaet geavanceerde, hightech zelfrijders voor het oogsten van suikerbieten, chicorei, voederbieten en knolselderij en voor toediening van o.a. drijfmest, vaste mest, kippenmest, digestaat, vinasse en kalk.

Eures

EURES helpt werkgevers bij het vinden van personeel in heel Europa. De personeelstekorten in Zeeland worden steeds forser. Een mogelijke oplossing daarvoor is het werven van personeel over de grens. EURES helpt u bij het vinden van personeel uit Vlaanderen of zelfs heel Europa. Verscheidene Zeeuwse werkgevers gingen u voor.

Den Doelder

Den Doelder Crossborder recruitment verzorgt wervingen en plaatsingen in België en Nederland. Naast recruitment, voorziet Den Doelder in HR-services. HRM diensten in welke vorm dan ook, kunnen wij voor u verzorgen. De Vlaamse regering heeft erkenning verleent aan den Doelder voor arbeidsbemiddeling in Vlaanderen.
Den Doelder is EURES-lid en VCU gecertificeerd. 

Ms Independent Virtual Assistant

Ms Independent Virtual Assistant ondersteunt MKB-ondernemers en ZZP-ers op het gebied van Marketing, Social Media en Workshops. Wil je Social Media inzetten als communicatie naar jouw doelgroep? Laat je ondersteunen door Ms Independent VA.

Gemeente Hulst

In Hulst is een grote variatie aan bedrijven gevestigd: van e-commerce bedrijven tot toeleveranciers voor de industrie in alle delen van de wereld. De snelle infrastructurele verbindingen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij heten u graag welkom in Hulst!

Gemeente Sluis

Onderen in Sluis: altijd anders! Gezellige familiestranden en weidse natuurgebieden. Bruisende koopcentra en de rust van het platteland. Historische kernen en moderne overnachtingsmogelijkheden. Mooie familiebedrijven en krachtige ondernemers. De gemeente Sluis heeft het allemaal!

Gemeente Terneuzen

Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden! Als grootste gemeente in Zeeland hebben we o.a. een sterk ontwikkelde industriezone, een sterk midden- en kleinbedrijf en er wordt fors geïnvesteerd in glastuinbouw en biobased economy. Hoe kunnen we u helpen?

WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen

Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Zowel voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte medewerkers als voor werkzoekenden die toe zijn aan een (nieuwe) uitdaging.

HypotheekHart Zeeland

Jouw woongeluk... Reni van HypotheekHart Zeeland regelt het wel. Ze is o.a. gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Want wat zijn de mogelijkheden als je geen vast inkomen hebt? Of als je pas begonnen bent met ondernemen? Laat je niet tegenhouden, ook dan zijn er zeker mogelijkheden. Kom gerust eens langs!