top of page

DEELNEMERS 2023

Logo-ABAB-vierkant.png
ABAB

ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancydienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. ABAB is het verlengstuk van ondernemingen en werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. Onze specialisten hebben verstand van hun vak én kennis van uw sector.

ABAB wil ertoe doen. Voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving.

ABAB, Van betekenis.

Logo Tragel.png
Tragel

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Werk is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij. Daarom maken we bij Tragel werk van werk voor cliënten en bewoners. Tragel werkt ook samen met het bedrijfsleven om cliënten en bewoners daar aan de slag te helpen.

Portaal van Vlaanderen, Facebook.jpeg
Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het haveninformatiecentrum over alles wat met scheepvaart, sluizen, havens en de Kanaalzone te maken heeft. De stichting heeft als doel om de publieke interesse voor de maritieme bedrijvigheid in en om het grondgebied van Terneuzen te bevorderen. Sinds 2017 is het Portaal van Vlaanderen ook informatiecentrum voor de bouw van de Nieuwe Sluis Terneuzen.

vierkant_Arrangé_RGB.png
Arrangé • marketing & communicatie

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Wij arrangeren het wel!

Logo Witte Boussen.png
Witte-Boussen Assurantiën B.V. 

Witte-Boussen is inmiddels een begrip in Zeeland en ontzorgt met een compleet dienstenpakket voor de particuliere en zakelijke klant. Van verzekeringen, pensioen tot de verhuur en aan- en verkoop van vastgoed. Ze regelen het allemaal.

linex.png
Linex Prefab Daksystemen B.V.

Dé specialist in kant-en-klare daken, dakkapellen, topgevels, houtskeletbouw wanden en dakramen. Wij realiseren totaal-oplossingen, waardoor het werk op de bouwplaats gemakkelijker, sneller en overzichtelijker wordt. Wij zorgen voor een goed geplande werkvoorbereiding in overleg met de aannemer, architect, opdrachtgever en bewaken proactief het teken- en productietraject.

boidin logo.png
Boidin Assurantiën & Hypotheken

Al 100 jaar zijn de verzekeringskantoren van Boidin een begrip in Zeeuws-Vlaanderen en inmiddels ook de rest van Zeeland. Wij bieden onafhankelijk particuliere en zakelijke verzekeringen aan. Ook voor een hypotheek of bedrijfsfinanciering bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: wij zijn uw adres voor financiële zaken. Wij zoeken voor u altijd de best passende oplossing.

logo karcher.png
KÄRCHER CENTER VAN MOL

Kärcher Van Mol in Temse mag zich het grootste verdeelcentrum ter wereld van het befaamde Duitse merk van reinigingstoestellen noemen. Bovendien vond er onlangs een belangrijke uitbreiding plaats. Na Oost-Vlaanderen behoort nu ook West-Vlaanderen tot de actieradius.

Even kijken.png
Even Kijken Project B.V.

Even Kijken Project B.V.,  een begrip in Zeeland. Ook zijn wij in Moerdijk gevestigd. Of het nu gaat over renovatie, (her)inrichting van uw kantoor of zorginstelling, vloerbedekking of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres! Uw wensen vertalen wij in een uniek en creatief inrichtingsconcept, welke wij u in 3D presenteren.

logo abc_edited.jpg
ABC Zonnepanelen

Het betaalbaar maken van duurzaamheid, dat is onze missie. Dit vertaalt zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen met een relatief korte terugverdientijd. Daarnaast proberen we onze klanten ervan te overtuigen dat ook zij iets kunnen bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. We laten zien dat dit niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook voor hun portemonnee.

Appelsap.png
I Love Zeeland Appelsap

Dit wil je proeven: I Love Zeeland Appelsap! 100% natuurlijke appelsap van Zeeuwse bodem met een unieke smaakbeleving. Uitverkozen tot Streekproduct van het Jaar 2020 en gecertificeerd als Zeker Zeeuws Streekproduct. Uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid, speciaalzaak of als relatiegeschenk.

Gemeente Terneuzen_edited.jpg
Gemeente Terneuzen

Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden! Als grootste gemeente in Zeeland hebben we o.a. een sterk ontwikkelde industriezone, een sterk midden- en kleinbedrijf en er wordt fors geïnvesteerd in glastuinbouw en biobased economy. Hoe kunnen we u helpen?

Gemeente Hulst_edited.jpg
Gemeente Hulst

In Hulst is een grote variatie aan bedrijven gevestigd: van e-commerce bedrijven tot toeleveranciers voor de industrie in alle delen van de wereld. De snelle infrastructurele verbindingen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij heten u graag welkom in Hulst!

Gemeente Sluis_edited.jpg
Gemeente Sluis

Ondernemen in Sluis: altijd anders! Gezellige familiestranden en weidse natuurgebieden. Bruisende koopcentra en de rust van het platteland. Historische kernen en moderne overnachtingsmogelijkheden. Mooie familiebedrijven en krachtige ondernemers. De gemeente Sluis heeft het allemaal!

WerkServicePunt_ZVL.jpg
WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen

Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Zowel voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte medewerkers als voor werkzoekenden die toe zijn aan een (nieuwe) uitdaging.

co3 campus logo.png
CO3 Campus

CO3 Campus is een inspirerende locatie voor evenementen, voorlichting, scholing, vergaderen, flexibel werken en netwerken op het gebied van duurzaamheid en innovatie. CO3 is niet alleen een knipoog naar de milieu-opgave (CO2-reductie), maar staat vooral voor de nieuw gepositioneerde functies van 'het groene gebouw' in Terneuzen: co-working, co-creating en co-learning.

CDC_Logo_vierkant.png
Competence Development Center

Het Competence Development Center is met haar dienstverlening gericht op ontzorging van haar leden en klanten. Dit doet CDC voor het gehele trainingstraject: van het specificeren van de opleidingsbehoefte tot en met de financiële af­handeling.

In ons one-stop-shop concept werken gespecialiseerde professionals integraal aan uw complete trainingsbehoefte: ontwikkeling, inkoop, uitvoering en administratie.

logo_AERS_vierkant.png
AERS GROEP

AERS Groep is duurzaam in beweging. Autogebruikers kennen AERS van de ESSO benzinestations in Zuidwest Nederland en/of de elektrische oplaadzuilen van AERS Energy. Proactief spelen wij in op de energietransitie met o.a. fossielvrije brandstoffen en klant specifieke oplossingen. Wij trachten onze planeet schoner achter te laten als dat we hem hebben aangetroffen, door iedere dag een (kleine) stap te zetten die daaraan bijdraagt.

Delawiese_logo_vierkant.png
Delawiese op locatie

De stoelmassages van Delawiese op locatie wil je ervaren. De naam zegt het al: wij komen bij u op het werk met een ergonomisch gevormde stoel om schouders, nek en rug te masseren. Dit gaat over de kleding heen. De ontspanning na de massage bij uw werknemers zorgt voor een hogere productiviteit en meer creativiteit. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel. 

HvdT_logo_Zeeland_liggend.png
Huis van de Techniek

Huis van de Techniek is het centrale punt voor het stimuleren van kiezen, leren en werken in de techniek in Zeeland. Namens ondernemers, onderwijs en overheden zijn wij betrokken bij alle activiteiten, die tot doel hebben het kiezen, leren en werken in de techniek te bevorderen.

G4S-vierkant.png
G4S

G4S levert wereldwijd veiligheids- en beveiligingsdiensten en is actief in meer dan 80 landen. In Nederland hebben wij momenteel 5.500 werknemers en door onze integrale werkwijze bedienen wij onze klanten op alle gebieden van Safety en Security. Wij ondersteunen organisaties op het gebied van veiligheid door het leveren van veiligheidspersoneel en veiligheidsmiddelen. In Zeeland zijn wij gevestigd in Goes en in Terneuzen.

DP engineering.png
DP Engineering

Bij DP engineering kunt u terecht voor industriële elektriciteit en voor geautomatiseerde robotica. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kijkje nemen op onze stand op het Zeeuws-Vlaams Plein.

logo_unitron_vierkant.png
Unitron

Unitron is een innovatieve producent van hoogwaardige apparatuur en heeft uitgebreide ervaring in medische productontwikkelingen en het succesvol op de markt brengen van medische innovaties. Wij geloven in gezondheidszorg waarin patiënten zich veilig en gesteund voelen en waarin ze dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen.

logo_symach_vierkant.png
SYMACH

SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en afzakmachines die optimaal aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten. Daarmee leggen we de basis voor een efficiënt en flexibel logistiek proces. We bouwen onze verpakkings- en palletiseermachines op basis van jarenlang ervaring en een innovatieve kijk op mogelijkheden. Dit resulteert in een modulair ontwerp op maat, hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties op het gebied van snelheid en kwaliteit.

logo groothandel de smet.png
FOOX Groothandel de Smet B.V.

FOOX Groothandel de Smet levert alles voor de bedrijfskantine en schoonmaakkast. Daarnaast zijn wij Douwe Egberts dealer voor Zeeland. FOOX Groothandel voorziet met het meest complete assortiment zoetwaren, dranken, tabak, kerstpakketten, versproducten en convenience goods haar klanten in heel Nederland. Door de hoge servicegraad, de betrouwbaarheid én het persoonlijke contact is FOOX vanuit iedere aangesloten groothandel voor u een sterke en betrouwbare partner.

Multidocker_logo_vierkant.jpg
MultiDocker B.V.

MultiDocker is fabrikant van 's werelds meest veelzijdige en hoogwaardige overslagmachines met een Caterpillar basis, speciaal geproduceerd voor bijvoorbeeld gebruik in havens of industrie. Dankzij jarenlange ontwikkeling en echte passie voor innovatie blinken onze machines uit in operationele betrouwbaarheid en levensduur. Ons doel is om een internationale marktleider te worden op het gebied van customizable machines.

Speedheat_logo_kopiëren.png
Speedheat Zeeland

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat Zeeland bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Zeeland weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip.

Logo-AMZ.png
AMZ Touringcars

AMZ Borssele is een bedrijf met een geschiedenis sinds 1923 en een vloot van ruim 50 touringcars waardoor dit bedrijf het grootste bus & touringcarbedrijf is van Zeeland met een divers wagenpark.

Men beschikt over gespecialiseerde afdelingen om uw reis naar binnen- en buitenland op maat te maken, hierbij beschikt AMZ over gekwalificeerde mensen en veel ervaring.

Logo - zwart met cirkel.png
ZVL Friet

De lekkerste verse & vers voorgebakken friet! Nederland heeft zoveel mooie producten. Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van producten van eigen bodem, dit in een zo'n kort mogelijke keten. Rechtstreeks van de boer! ZVL Friet maakt vers gesneden friet van de beste Zeeuws-Vlaamse aardappelen die zijn geteeld op kleigrond. De basis voor een lekker frietje is natuurlijk de aardappel. 100% aardappel!

Vlaander contacta.png
Vlaander Groep

Vlaander Groep heeft alle disciplines in huis voor de aanpassing of uitbreiding van uw woning of bedrijfspand. Van het leveren van bouwmaterialen, het repareren van schade en het aanleggen van elektra tot volledige verbouwingen en zelfs tot een complete aanbouw binnen één dag. Ons team denkt bij iedere opdracht met u mee en adviseert u over de beste oplossingen in materialen, constructies en kostenbesparingen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

bottom of page