DEELNEMERS

Even kijken.png
Even Kijken Project B.V.

Even Kijken Project B.V.,  een begrip in Zeeland. Ook zijn wij in Moerdijk gevestigd. Of het nu gaat over renovatie, (her)inrichting van uw kantoor of zorginstelling, vloerbedekking of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres! Uw wensen vertalen wij in een uniek en creatief inrichtingsconcept, welke wij u in 3D presenteren.

Logo-ABAB-vierkant.png
ABAB

ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancydienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. ABAB is het verlengstuk van ondernemingen en werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. Onze specialisten hebben verstand van hun vak én kennis van uw sector.

ABAB wil ertoe doen. Voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving.

ABAB, Van betekenis.

Logo Tragel.png
Tragel

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Werk is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij. Daarom maken we bij Tragel werk van werk voor cliënten en bewoners. Tragel werkt ook samen met het bedrijfsleven om cliënten en bewoners daar aan de slag te helpen.

Vervaet.png
Frans Vervaet B.V.

Frans Vervaet B.V. is sinds 1957 producent van topkwaliteit landbouwmachines. Met passie voor het vak, oog voor klantwensen en pionieren waar het kan. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Vervaet geavanceerde, hightech zelfrijders voor het oogsten van suikerbieten, chicorei, voederbieten en knolselderij en voor toediening van o.a. drijfmest, vaste mest, kippenmest, digestaat, vinasse en kalk.

Portaal van Vlaanderen, Facebook.jpeg
Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het haveninformatiecentrum over alles wat met scheepvaart, sluizen, havens en de Kanaalzone te maken heeft. De stichting heeft als doel om de publieke interesse voor de maritieme bedrijvigheid in en om het grondgebied van Terneuzen te bevorderen. Sinds 2017 is het Portaal van Vlaanderen ook informatiecentrum voor de bouw van de Nieuwe Sluis Terneuzen.

vierkant_Arrangé_RGB.png
Arrangé  marketing & communicatie

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Wij arrangeren het wel!

Logo Witte-Boussen.jpg
Witte-Boussen Assurantiën B.V. 

Witte-Boussen is inmiddels een begrip in Zeeland en ontzorgt met een compleet dienstenpakket voor de particuliere en zakelijke klant. Van verzekeringen, pensioen tot de verhuur en aan- en verkoop van vastgoed. Ze regelen het allemaal.

HypotheekHartZeeland_Logo_DEF_NW_FC_vierkant.jpg
Hypotheekhart Zeeland

Jouw woongeluk... Reni van HypotheekHart Zeeland regelt het wel. Ze is o.a. gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Want wat zijn de mogelijkheden als je geen vast inkomen hebt? Of als je pas begonnen bent met ondernemen? Laat je niet tegenhouden, ook dan zijn er zeker mogelijkheden. Kom gerust eens langs!

-nl-eures-logo-line-2-voorgebruikddr.png
UWV Eures

EURES helpt werkgevers bij het vinden van personeel in heel Europa. De personeelstekorten in Zeeland worden steeds forser. Een mogelijke oplossing daarvoor is het werven van personeel over de grens. EURES helpt u bij het vinden van personeel uit Vlaanderen of zelfs heel Europa. Verscheidene Zeeuwse werkgevers gingen u voor.

GrensMatch Logo Groen (1)_edited.png
Grensmatch - Den Doelder Recruitment

Den Doelder Crossborder recruitment verzorgt wervingen en plaatsingen in België en Nederland. Naast recruitment, voorziet den Doelder in HR services. HRM diensten in welke vorm dan ook, kunnen wij voor u verzorgen. De Vlaamse regering heeft erkenning verleent aan den Doelder voor arbeidsbemiddeling in Vlaanderen.


Den Doelder is EURES-lid en VCU gecertificeerd.

Gemeente Hulst_edited.jpg
WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen

Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Zowel voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte medewerkers als voor werkzoekenden die toe zijn aan een (nieuwe) uitdaging.

Gemeente Terneuzen_edited.jpg
Gemeente Terneuzen

Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden! Als grootste gemeente in Zeeland hebben we o.a. een sterk ontwikkelde industriezone, een sterk midden- en kleinbedrijf en er wordt fors geïnvesteerd in glastuinbouw en biobased economy. Hoe kunnen we u helpen?

Gemeente Hulst_edited.jpg
Gemeente Hulst

In Hulst is een grote variatie aan bedrijven gevestigd: van e-commerce bedrijven tot toeleveranciers voor de industrie in alle delen van de wereld. De snelle infrastructurele verbindingen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij heten u graag welkom in Hulst!

Gemeente Sluis_edited.jpg
Gemeente Sluis

Ondernemen in Sluis: altijd anders! Gezellige familiestranden en weidse natuurgebieden. Bruisende koopcentra en de rust van het platteland. Historische kernen en moderne overnachtingsmogelijkheden. Mooie familiebedrijven en krachtige ondernemers. De gemeente Sluis heeft het allemaal!

ms independent logo.png
Ms Independent Virtual Assistant

Ms Independent Virtual Assistant ondersteunt MKB ondernemers en Freelancers op het gebied van Marketing, Social Media en Workshops. Wil je Social Media inzetten als communicatie naar jouw doelgroep? Laat je ondersteunen door Ms Independent VA.

Appelsap.png
I love Zeeland Appelsap

Dit wil je proeven: I Love Zeeland Appelsap! 100% natuurlijke appelsap van Zeeuwse bodem met een unieke smaakbeleving. Uitverkozen tot Streekproduct van het Jaar 2020 en gecertificeerd als Zeker Zeeuws Streekproduct. Uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid, speciaalzaak of als relatiegeschenk.

HHZ Hydrauvision.png
Hydrauvision

Hydrauvision is specialist in aandrijftechniek. Met acht vestigingen zijn we wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in hydrauliek; van nieuwbouw tot verhuur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, leveren wij hoogwaardige componenten en zijn we erkend specialist in leidingwerk. Met deze kennis en ervaring is Hydrauvision een partner voor tal van bedrijven in allerlei sectoren.

ZorgSaam.png
ZorgSaam

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van de patiënt, cliënt of bewoner.

linex.png
Linex Prefab Daksystemen B.V.

Dé specialist in kant-en-klare daken, dakkapellen, topgevels, houtskeletbouw wanden en dakramen. Wij realiseren totaal-oplossingen, waardoor het werk op de bouwplaats gemakkelijker, sneller en overzichtelijker wordt. Wij zorgen voor een goed geplande werkvoorbereiding in overleg met de aannemer, architect, opdrachtgever en bewaken proactief het teken- en productietraject.

Logo ARV.png
ARV Betonboringen

ARV Betonboringen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid als het gaat om het professioneel bewerken van beton, (natuur)steen en asfalt. Door de jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten bieden wij u steevast het juiste maatwerk. Met een goede communicatie ondersteunen wij u graag bij al uw specifieke wensen: wij vinden altijd een oplossing.

Verbrugge logo.png
Verbrugge International

Verbrugge International is de logistieke dienstverlener met een totaalpakket aan logistieke diensten voor verschillende markten vanuit de havens van Terneuzen en Vlissingen. De ideale ‘toegangspoort tot Europa’, dankzij onze strategische locaties, klantgerichtheid, operationele kwaliteit en veiligheidsnormen. We zijn uitgegroeid tot de vertrouwde en sterke partner.

boidin logo.png
Boidin Assurantiën & Hypotheken

Al 100 jaar zijn de verzekeringskantoren van Boidin een begrip in Zeeuws-Vlaanderen en inmiddels ook de rest van Zeeland. Wij bieden onafhankelijk particuliere en zakelijke verzekeringen aan. Ook voor een hypotheek of bedrijfsfinanciering bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: wij zijn uw adres voor financiële zaken. Wij zoeken voor u altijd de best passende oplossing.

Logo Nouvall-kleur-vierkant-01.png
Nouvall Engineering

Nouvall wil ervoor zorgen dat industriële projecten een succes worden! Het is dan ook onze missie om betrokken, betrouwbare en deskundige dienstverlening te bieden, om zo van maximaal toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers en voor de professionals die we inzetten.

co3 campus logo.png
CO3 Campus

CO3 Campus is een inspirerende locatie voor evenementen, voorlichting, scholing, vergaderen, flexibel werken en netwerken op het gebied van duurzaamheid en innovatie. CO3 is niet alleen een knipoog naar de milieu-opgave (CO2-reductie), maar staat vooral voor de nieuw gepositioneerde functies van 'het groene gebouw' in Terneuzen: co-working, co-creating en co-learning.

logo abc_edited.jpg
ABC Zonnepanelen

Het betaalbaar maken van duurzaamheid, dat is onze missie. Dit vertaalt zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen met een relatief korte terugverdientijd. Daarnaast proberen we onze klanten ervan te overtuigen dat ook zij iets kunnen bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. We laten zien dat dit niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook voor hun portemonnee.

G4S-vierkant.png
G4S Fire & Safety

G4S levert wereldwijd veiligheids- en beveiligingsdiensten en is actief in meer dan 80 landen. In Nederland hebben wij momenteel 5.500 werknemers en door onze integrale werkwijze bedienen wij onze klanten op alle gebieden van Safety en Security. Wij ondersteunen organisaties op het gebied van veiligheid door het leveren van veiligheidspersoneel en veiligheidsmiddelen. Doordat wij regionaal vertegenwoordigd zijn, zijn de lijnen naar onze klanten kort. G4S heeft kantoren in elke regio in Nederland. In Zeeland zijn wij gevestigd in Goes en in Terneuzen.

HvdT_logo_Zeeland_liggend.png
Huis van de Techniek

Huis van de Techniek is het centrale punt voor het stimuleren van kiezen, leren en werken in de techniek in Zeeland. Namens ondernemers, onderwijs en overheden zijn wij betrokken bij alle activiteiten, die tot doel hebben het kiezen, leren en werken in de techniek te bevorderen.

logo karcher.png
Kärcher Center Van Mol

Kärcher Van Mol in Temse mag zich het grootste verdeelcentrum ter wereld van het befaamde Duitse merk van reinigingstoestellen noemen. Bovendien vond er onlangs een belangrijke uitbreiding plaats. Na Oost-Vlaanderen behoort nu ook West-Vlaanderen tot de actieradius.

Logo Deha.png
DEHA Engineering

Deha Engineering is de leverancier voor uw reinigingsapparatuur. Ook zijn wij gecertificeerd in het uitvoeren van visuele en hydrostatische SIR keuringen en voor het keuren van elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140.

Logo zonder chevrons JPEG kopiëren.jpg
Rombouts

Al ruim 125 jaar een vertrouwde partner voor al uw koffie-faciliteiten! Koffiebranderij Rombouts is een Belgisch bedrijf dat koffie verwerkt en verhandelt. Rombouts mag zich Hofleverancier van België noemen. En dat is niet voor niets. Rombouts roostert de koffiebonen langzaam, ook wel slow roast genoemd. Tijdens het proces dat tot wel 18 minuten duurt, komen alle smaken en aroma’s maximaal tot uiting. Ook komt Rombouts langs op evenementen met de bijzondere coffee truck. 

logo zeeuwse evenementen.jpg
Zeeuwse Evenementen

Voor evenementenorganisatie, elektrisch vervoer en catering ben je bij ons aan het goede adres! Verken stadjes, dorpen en idyllische plekken op het strand, in de duinen of in de polders met behulp van goede elektrische fietsen. Of stap je liever in de citymobiel of op de ludieke Lopifit? Daarnaast verzorgen we uitgebreide barbecues, buffetten en picknicks met o.a. lokale producten. We hebben ruime ervaring met personeelsuitjes, bedrijfs- en publieksevenementen. Catering en partyverhuur, springkussens en attracties, (kinder)animatie en entertainment, shuttlediensten – we hebben alles in huis. Zeeuwse Evenementen, jouw totaalpartner voor een unieke beleving!

jep.png
Jouw Event Partners

Jouw Event Partners is het meest veelzijdige verhuurbedrijf van Zeeland; voor particulieren, professionals, bedrijven en overheid.

Naast onze goed onderhouden producten van kwalitatieve merken, zorgt ons vakbekwaam, creatief en uiterst flexibel team voor veilige en efficiënte aflevering én op- en afbouw op iedere gewenste locatie. Zowel voor losse verhuur als een compleet verzorgd event werken wij graag met je samen. 

pluym.png
Drankenhandel Pluym

Drankenhandel Pluym is een van de grootste drankenhandels van Zeeuws Vlaanderen. Wij staan voor bijna zestig jaar enthousiast, typisch Zeeuws ondernemerschap. Onze voorgeschiedenis gaat eigenlijk nog verder terug. Naar het jaar 1836 toen Bierbrouwerij “ De Appel” door de broers Piet en Louis de Kerf werd opgericht. Horeca zit in ons bloed!