DEELNEMERS

abab.png
ABAB Accountants & Adviseurs

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Als ondernemer heeft u bij ABAB een persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Die kijkt met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning.

ABC zonnepanelen

ABC Zonnepanelen heeft het betaalbaar maken van duurzaamheid als missie. Dit vertaalt zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen met een relatief korte terugverdientijd. Daarnaast proberen we, door veel voorlichting te geven, onze klanten ervan te overtuigen dat ook zij iets kunnen bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. We laten zien dat dit niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook goed is voor hun portemonnee.

Appelaere

De Appelaere, de Perelaere en de Sinaasappelaere zijn fruitsappen van de allerbeste kwaliteit, verkrijgbaar in de horeca en in supermarkten. Het drietal van De Appelaere is ook als relatiegeschenk verkrijgbaar, in een vrolijke cadeaudoos. Een originele en smaakvolle attentie, nu de vraag naar non-alcoholische relatiegeschenken toeneemt. Familiebedrijf De Appelaere laat u graag de mogelijkheden zien en nodigt u uit om een glaasje te proeven.

logo's deelnemers.jpg
Arrangé | Marketing, Communicatie & Events

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Wij arrangeren het wel!

Arte Della Pizza

Even bijkomen van het netwerken. Tijd voor iets lekkers! Kom langs bij arte della pizza.

Logo ARV.png
ARV Betonboringen

Professioneel bewerken van beton, (natuur)steen en asfalt.

Logo Beeldmerk.png
Beeldmerk 

Vanuit Terneuzen werken wij met plezier aan websites die scoren, een belettering die opvalt, een presentatie die aanspreekt en drukwerk met kleur. We gaan doelgericht te werk. Goed overleg en duidelijk advies vinden wij belangrijk. Zo ben je verzekerd van de juiste “verpakking”. Is het plaatje compleet, dan verzorgen wij graag de uitvoering. Laat je zien!

Bottles Next Door

Bottles Next Door is een gezellige wijnbar met meer dan 100 open wijnen uit alle windstreken. Uniek is dat u bij uw bestelling een gratis plankje met lekkere tapas krijgt. Daarnaast kunt u de wijn die u drinkt, ook kopen via onze website, welke GRATIS in geheel Nederland en België wordt geleverd. Op deze manier kunt u ook thuis van een goed glas wijn genieten.

BinnenBuiten Advies

Als consultant en coach houd ik me bezig met veranderen op verschillende gebieden, zoals: professionele ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, loopbaancoaching, stress en burn-out coaching, teamcoaching, organisatieontwikkeling, begeleiden samenwerkings- en veranderingsprocessen en (her)inrichten bedrijfsvoering. Tevens ben ik klankbord en sparringpartner voor bestuurders/leden en managementteams.

De Ambachterie

De Ambachterie is een Zeeuws bedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van allerhande ambachtelijke kroketten en bitterballen.
Zowel de ontwikkeling, de productie als de distributie worden door onszelf verzorgd.
Het bedrijf is ontstaan, vanuit een passie voor lekker eten en de behoefte vanuit de markt aan ambachtelijke en eerlijke producten.

Gasten aan tafel verrassen met mini-gerechtjes in een krokant jasje. Dat is waar De Ambachterie met passie voor zorgt!

Tijdens de Contacta worden o.a. ambachtelijke vlees-/garnalenkroketten geserveerd. Uiteraard zijn er ook bitterballen beschikbaar!

Den Doelder

Den Doelder Crossborder recruitment verzorgt wervingen en plaatsingen in België en Nederland.

Naast recruitment, voorziet den Doelder in HR services. HRM diensten in welke vorm dan ook, kunnen wij voor u verzorgen.

De Vlaamse regering heeft erkenning verleent aan den Doelder voor arbeidsbemiddeling in Vlaanderen.

Den Doelder is EURES-lid en VCU gecertificeerd. .

Dutch Bargain

We mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Een ‘Dutch Bargain’ is volgens de traditie een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij een van de betrokkenen een voordeel krijgt, t.o.v. de andere persoon. Elke keer wanneer je een flesje bemachtigt, verliezen wij een flesje. Dus met een Dutch Bargain in de hand ben jij altijd de winnaar. 

Elie Beveiliging

Wij zijn een Zeeuws beveiligingsbedrijf en sterk verbonden met de deltaregio. We zijn specialisten in het handhaven van orde, rust en veiligheid. Onze beveiliging is gericht op preventie, het voorkomen van diefstal, onveilige situaties, vernielingen of bedrijfsschade. Daarbij onderscheiden we ons in uitstraling, kwaliteit en klantgerichtheid.

Eures

EURES helpt werkgevers bij het vinden van personeel in heel Europa. De personeelstekorten in Zeeland worden steeds forser. Een mogelijke oplossing daarvoor is het werven van personeel over de grens. EURES helpt u bij het vinden van personeel uit Vlaanderen of zelfs heel Europa. Verscheidene Zeeuwse werkgevers gingen u voor.

 

Even kijken.png
Even Kijken Project BV

Even Kijken Project BV,  een begrip in Zeeland. Ook zijn wij in Moerdijk gevestigd. Of het nu gaat over renovatie, (her)inrichting van uw kantoor of zorginstelling, vloerbedekking of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres! Uw wensen vertalen wij in een uniek en creatief inrichtingsconcept, welke wij u in 3D presenteren.

Foox | Groothandel de Smet 

Foox groothandel de Smet levert alles voor de bedrijfskantine en schoonmaakkast. Daarnaast zijn wij Douwe Egberts dealer voor Zeeland.

HE Facility & Services

HE Facility & Services heeft zijn oorsprong sinds 1981 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete schoonmaakorganisatie met eigen materialen, medewerkers, etc. Veel medewerkers hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaak.

Gemeente Hulst 

In Hulst is een grote variatie aan bedrijven gevestigd: van e-commerce bedrijven tot toeleveranciers voor de industrie in alle delen van de wereld. De snelle infrastructurele verbindingen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij heten u graag welkom in Hulst!

Hulsterpoort

Hulsterpoort; jouw werkruimte op niveau. Op een goed bereikbare locatie aan de belangrijkste invalsweg van Hulst realiseren wij hoogwaardige kantoor- en praktijkruimtes met voldoende gratis parkeergelegenheid. In totaal is er 450 m² kantoorruimte verdeeld in afzonderlijke werkruimtes. Het bedrijfsverzamelgebouw is door de indeling een ideale locatie voor ondernemers die een moderne en representatieve werkplek zoeken. 

Gemeente Sluis

Onderen in Sluis: altijd anders! Gezellige familiestranden en weidse natuurgebieden. Bruisende koopcentra en de rust van het platteland. Historische kernen en moderne overnachtingsmogelijkheden. Mooie familiebedrijven en krachtige ondernemers. De gemeente Sluis heeft het allemaal!

Gemeente Terneuzen

Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden! Als grootste gemeente in Zeeland hebben we o.a. een sterk ontwikkelde industriezone, een sterk midden- en kleinbedrijf en er wordt fors geïnvesteerd in glastuinbouw en biobased economy. Hoe kunnen we u helpen?

HelloVideo

We zijn professionele filmers. Wij filmen op een leuke en professionele manier. HelloVideo maakt graag een bedrijfsfilm, maar worden nóg blijer van storytelling, een reeks video’s die samen een mooi (bedrijfs-)verhaal vertellen. Say: Hello to Video! Video is namelijk dé manier om jouw verhaal te vertellen. En dan natuurlijk niet alleen vertellen, maar vooral ook laten zien, horen en beleven. Dat is wat mensen bijblijft. Dat is wat ze leuk vinden en met hun collega’s en vrienden delen op social media.

logo's deelnemers2.jpg
JEP

Meer info volgt z.s.m.

Kees Mechielsen BV

Kees Mechielsen BV verkoopt, verhuurt, repareert en onderhoud compressoren, pompen, generatoren, verlichting, verwarmingsapparatuur en alle denkbare randapparatuur. 24 uur service, dag en nacht bereikbaar op 0115-619376.

Linex Prefab Daksystemen B.V. 

Dé specialist in kant-en-klare daken, dakkapellen, topgevels, houtskeletbouw wanden en dakramen. Wij realiseren totaal-oplossingen, waardoor het werk op de bouwplaats gemakkelijker, sneller en overzichtelijker wordt. Wij zorgen voor een goed geplande werkvoorbereiding in overleg met de aannemer, architect, opdrachtgever en bewaken proactief het teken- en productietraject.

Multraship Towage & Salvage

Multraship is een toonaangevend Nederlands sleepvaart- en bergingsbedrijf en al meer dan 230 jaar actief in de scheepvaartsector. Multraship’s kernactiviteiten zijn havensleepdiensten, zeesleepdiensten, berging en wrakopruiming en ondersteuning van de offshore energie- en baggerindustrie. Multraship exploiteert en beheert een grote vloot sleepboten, bergingsvaartuigen en andere vaartuigen uitgerust met “state of the art” bergings- en brandblusmateriaal en bemand door ervaren en hoogopgeleide crew.

Ms Independent Virtual Assistant

Ms Independent Virtual Assistant ondersteunt MKB ondernemers en Freelancers op het gebied van Marketing, Social Media en Workshops. Wil je Social Media inzetten als communicatie naar jouw doelgroep? Laat je ondersteunen door Ms Independent VA.

Smit Promotions 

Het adres voor al uw relatiegeschenken. Of het nu gaat om het uitdelen van pennen op een evenement of een luxe geschenk voor uw medewerkers of trouwe klant. Smit Promotions heeft het voor u. We drukken veel in onze eigen drukkerij, dus ook spoedklussen zijn mogelijk.

Sprangers

Een zelfstandige, onafhankelijke, ontwikkelende bouwer die kennis en expertise in het gehele bouwproces toevoegt. Na 222 jaar (opgericht in 1796) kijken we met trots terug op onze rijke bouwhistorie, ons fundament. We bouwen voor een duurzame toekomst. Voor onze klanten en leveranciers, maar ook voor onze medewerkers en de samenleving.

Taalkracht

Elk succes is het resultaat van goede communicatie. Maar wat als je moet communiceren in een taal die niet je moedertaal is? Of als je vaardigheden niet voldoende zijn om optimaal te functioneren?

Als het gaat om Nederlands, Engels of Duits: Taalkracht heeft dé perfecte taaltraining voor je!

Tragel

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Werk is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij. Daarom maken we bij Tragel werk van werk voor cliënten en bewoners. Tragel werkt ook samen met het bedrijfsleven om cliënten en bewoners daar aan de slag te helpen.

WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen

Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Zowel voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte medewerkers als voor werkzoekenden die toe zijn aan een (nieuwe) uitdaging.

Witte-Boussen

Witte-Boussen is inmiddels een begrip in Zeeland. Wij ontzorgen de particuliere en zakelijke klant met een compleet dienstenpakket. Van verzekeringen en pensioenen tot de verhuur én aan- en verkoop van vastgoed. We hebben de ambitie om hét aanspreekpunt te worden voor alle ondernemers in onze regio.

logo's deelnemers3.jpg
Zeeuwse evenementen

Meer info volgt z.s.m.

Zorgsaam

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van de patiënt, cliënt of bewoner.