DEELNEMERS

Even kijken.png
Even Kijken Project BV

Even Kijken Project BV,  een begrip in Zeeland. Ook zijn wij in Moerdijk gevestigd. Of het nu gaat over renovatie, (her)inrichting van uw kantoor of zorginstelling, vloerbedekking of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres! Uw wensen vertalen wij in een uniek en creatief inrichtingsconcept, welke wij u in 3D presenteren.

Stand: 629

abab.png
ABAB Accountants & Adviseurs

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Als ondernemer heeft u bij ABAB een persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Die kijkt met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning.

Stand: 619

Logo Tragel.png
Tragel

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Werk is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij. Daarom maken we bij Tragel werk van werk voor cliënten en bewoners. Tragel werkt ook samen met het bedrijfsleven om cliënten en bewoners daar aan de slag te helpen.

Stand: 616

Scheldestore.png
Scheldestore

Via www.scheldestore.nl koop je jouw favoriete producten online én lokaal. En dat is belangrijk, want lokale ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, sponsoren je sportclub en organiseren lokale evenementen. Je profiteert van alle voordelen van online en lokaal kopen, zoals snelle levering en lage verzendkosten. Alle Zeeuws-Vlaamse ondernemers mogen hun producten en diensten aanbieden.

Stand: 623

Vervaet.png
Vervaet

Frans Vervaet B.V. is sinds 1957 producent van topkwaliteit landbouwmachines. Met passie voor het vak, oog voor klantwensen en pionieren waar het kan. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Vervaet geavanceerde, hightech zelfrijders voor het oogsten van suikerbieten, chicorei, voederbieten en knolselderij en voor toediening van o.a. drijfmest, vaste mest, kippenmest, digestaat, vinasse en kalk.

Stand: 607

Logo Eures.png
Eures

EURES helpt werkgevers bij het vinden van personeel in heel Europa. De personeelstekorten in Zeeland worden steeds forser. Een mogelijke oplossing daarvoor is het werven van personeel over de grens. EURES helpt u bij het vinden van personeel uit Vlaanderen of zelfs heel Europa. Verscheidene Zeeuwse werkgevers gingen u voor.

Stand: 605

grensmatch-logo-groen.png
Grensmatch

GrensMatch is een matchingsapp voor de arbeidsmarkt. We willen dat werkgevers en werkzoekenden in de grensregio’s van België, Nederland en binnenkort ook Duitsland gemakkelijk contact met elkaar kunnen leggen. We helpen bij het zoeken van geschikt personeel en het opstellen van een persoonlijk werkzoekenden profiel. Ben jij op zoek naar een (andere) job? Of heb je als werkgever een vacature? Ga dan aan de slag met GrensMatch!

Stand: 605

logo den doelder.png
Den Doelder

Den Doelder Crossborder recruitment verzorgt wervingen en plaatsingen in België en Nederland. Naast recruitment, voorziet Den Doelder in HR-services. HRM diensten in welke vorm dan ook, kunnen wij voor u verzorgen. De Vlaamse regering heeft erkenning verleent aan den Doelder voor arbeidsbemiddeling in Vlaanderen.
Den Doelder is EURES-lid en VCU gecertificeerd.

Stand: 605

ms independent logo.png
Ms Independent Virtual Assistant

Ms Independent Virtual Assistant ondersteunt MKB-ondernemers en ZZP-ers op het gebied van Marketing, Social Media en Workshops. Wil je Social Media inzetten als communicatie naar jouw doelgroep? Laat je ondersteunen door Ms Independent VA.

Stand: 617

Gemeente Hulst.png
Gemeente Hulst

In Hulst is een grote variatie aan bedrijven gevestigd: van e-commerce bedrijven tot toeleveranciers voor de industrie in alle delen van de wereld. De snelle infrastructurele verbindingen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij heten u graag welkom in Hulst!

Stand: 627

Gemeente Sluis.png
Gemeente Sluis

Onderen in Sluis: altijd anders! Gezellige familiestranden en weidse natuurgebieden. Bruisende koopcentra en de rust van het platteland. Historische kernen en moderne overnachtingsmogelijkheden. Mooie familiebedrijven en krachtige ondernemers. De gemeente Sluis heeft het allemaal!

Stand: 627

Gemeente Terneuzen.png
Gemeente Terneuzen

Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden! Als grootste gemeente in Zeeland hebben we o.a. een sterk ontwikkelde industriezone, een sterk midden- en kleinbedrijf en er wordt fors geïnvesteerd in glastuinbouw en biobased economy. Hoe kunnen we u helpen?

Stand: 627

Gemeente Hulst.png
WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen

Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Zowel voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte medewerkers als voor werkzoekenden die toe zijn aan een (nieuwe) uitdaging.

Stand: 627

HHZ Hydrauvision.png
Hydrauvision

Hydrauvision is specialist in aandrijftechniek. Met acht vestigingen zijn we wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in hydrauliek; van nieuwbouw tot verhuur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, leveren wij hoogwaardige componenten en zijn we erkend specialist in leidingwerk. Met deze kennis en ervaring is Hydrauvision een partner voor tal van bedrijven in allerlei sectoren.

Stand: 621

Portaal van Vlaanderen, Facebook.jpeg
Het Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het haveninformatiecentrum over alles wat met scheepvaart, sluizen, havens en de Kanaalzone te maken heeft. De stichting heeft als doel om de publieke interesse voor de maritieme bedrijvigheid in en om het grondgebied van Terneuzen te bevorderen. Sinds 2017 is het Portaal van Vlaanderen ook informatiecentrum voor de bouw van de Nieuwe Sluis Terneuzen.

Stand: 606

Logo Smit.png
Smit Promotions

Het adres voor al uw relatiegeschenken. Of het nu gaat om het uitdelen van pennen op een evenement of een luxe geschenk voor uw medewerkers of trouwe klant. Smit Promotions heeft het voor u. We drukken veel in onze eigen drukkerij, dus ook spoedklussen zijn mogelijk.

Stand: 610

Appelsap.png
I love Zeeland Appelsap

Dit wil je proeven: I Love Zeeland Appelsap! 100% natuurlijke appelsap van Zeeuwse bodem met een unieke smaakbeleving. Uitverkozen tot Streekproduct van het Jaar 2020 en gecertificeerd als Zeker Zeeuws Streekproduct. Uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid, speciaalzaak of als relatiegeschenk.

Stand: 611

ZorgSaam.png
ZorgSaam

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van de patiënt, cliënt of bewoner.

Stand: 628

HHZ contacta.png
HypotheekHart Zeeland

Jouw woongeluk... Reni van HypotheekHart Zeeland regelt het wel. Ze is o.a. gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Want wat zijn de mogelijkheden als je geen vast inkomen hebt? Of als je pas begonnen bent met ondernemen? Laat je niet tegenhouden, ook dan zijn er zeker mogelijkheden. Kom gerust eens langs!

Stand: 615

logo abc_edited.jpg
ABC Zonnepanelen

Het betaalbaar maken van duurzaamheid, dat is onze missie. Dit vertaalt zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen met een relatief korte terugverdientijd. Daarnaast proberen we onze klanten ervan te overtuigen dat ook zij iets kunnen bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. We laten zien dat dit niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook voor hun portemonnee.

Stand: 620

Dutch Bargain (1).png
Dutch Bargain

We mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Een ‘Dutch Bargain’ is volgens de traditie een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij een van de betrokkenen een voordeel krijgt, t.o.v. de andere persoon. Elke keer wanneer je een flesje bemachtigt, verliezen wij een flesje. Dus met een Dutch Bargain in de hand ben jij altijd de winnaar.

Stand: 601

Het brouwerslokaal.png
Het Brouwerslokaal

De brouwerij brouwt al haar eigen bieren onder de naam Dutch Bargain en daarnaast brouwt ze Private Labels voor specifieke restaurants en bedrijven. Vanuit de brouwerij heeft men zicht op het proeflokaal en het eetlokaal aan de achterzijde met een heerlijk zonnig terras. Met een betonnen bar van 11 meter lang en 30 tappunten de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Stand: 601

logo's deelnemers4.jpg
Arrangé | Marketing, Communicatie & Events

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Wij arrangeren het wel!

Stand: 614

logo's deelnemers5.jpg
Jouw Event Partners

Een feestje of event op de planning? Daarvoor moet je bij Jouw Event Partners (JEP) zijn! Naast openbare evenementen draagt JEP ook zorg voor levering van een totaalpakket voor bedrijfsfeesten of particuliere events. Van decoratie, geluid, partyverhuurartikelen tot het entertainment. Kortom: een totaal leverancier die ontzorgt van A tot Z.

Stand: 602

DP engineering.png
DP engineering

Bij DP engineering kunt u terecht voor industriële elektriciteit en voor geautomatiseerde robotica. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een kijkje nemen op onze stand op het Zeeuws-Vlaams Plein.

Stand: 612