top of page

DEELNEMERS 2023

Logo-ABAB-vierkant.png
ABAB

ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancydienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. ABAB is het verlengstuk van ondernemingen en werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers. Onze specialisten hebben verstand van hun vak én kennis van uw sector.

ABAB wil ertoe doen. Voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, de omgeving en de samenleving.

ABAB, Van betekenis.

Logo Tragel.png
Tragel

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Werk is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij. Daarom maken we bij Tragel werk van werk voor cliënten en bewoners. Tragel werkt ook samen met het bedrijfsleven om cliënten en bewoners daar aan de slag te helpen.

Portaal van Vlaanderen, Facebook.jpeg
Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het haveninformatiecentrum over alles wat met scheepvaart, sluizen, havens en de Kanaalzone te maken heeft. De stichting heeft als doel om de publieke interesse voor de maritieme bedrijvigheid in en om het grondgebied van Terneuzen te bevorderen. Sinds 2017 is het Portaal van Vlaanderen ook informatiecentrum voor de bouw van de Nieuwe Sluis Terneuzen.

vierkant_Arrangé_RGB.png
Arrangé  marketing & communicatie

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Wij arrangeren het wel!

bottom of page